Cursus

Winnaar workshop maand Januari

Inge Bečka
Share

Inge Bečka Art & Design, winnaar deze maand van de Workshop Social Media voor Ondernemers door Fred Scholten van Social Concept!

“Wat een leuke en inspirerende workshop met talloze weetjes en praktische tips! Ik ben volop aan de slag met Facebook, LinkedIn en Twitter voor mijn expositie in Milaan!”

 

Hierbij een  kort interview met Inge

 

Waar heb je het meest aan gehad?

“Het totaalbeeld en de aantallen van de meest populaire social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Inspirerende voorbeelden en de afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuk ook dat er wordt gestart met een Kahoot quiz om je social media kennis te toetsen! Ik had geen vraag goed! en ik vergis me dus heel erg in hoe belangrijk social media is ook voor mijn doelgroep.”

Hoe vond je Fred Scholten als trainer?

“Fijne vent en heeft duidelijk verstand van zaken! Hij is echt een expert en heel persoonlijk in de omgang. Hij had zich goed voorbereid door vantevoren scherp naar de posts en zakelijke profielpagina’s van de cursisten te kijken. Hij benoemde wat je al goed deed en had praktische tips ter verbetering. Onder andere hoe je beter communiceert met je doelgroep. Trigger een reactie door een vraag te stellen en gebruik tags om een veel groter bereik te krijgen”.

Wat heb je gemist?

“Nog een middag extra! Je raakt zo ‘in de mood’ dat je in de middag door wilt gaan om je eerste FB campagne aan te maken. Ik begreep van MKB Forum dat de volgende basiscursus wordt verlengd en dat er een vervolgcursus komt. Ik verheug mij er nu al op!”.

Zou je deze cursus aan anderen aanraden en zo ja, aan wie waarom?

“Absoluut, het is voor een beginner op social media zoals ik echt een aanrader. In korte tijd krijg je zoveel informatie en heb je specifieke vragen dan krijg je goed advies op maat. Ik zou zeggen schrijf je in!” Ga het vooral doen, want zonder social media kan niet meer!”

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *