nieuws

Trainingen voor en door ondernemers: MKB Forum en Zakelijkgroeien.nl gaan samenwerking aan

Share

Per 1 februari 2017 gaan MKB Forum van Irene van der Zwan en Zakelijkgroeien.nl van Jasper Runneboom een samenwerking aan. MKB Forum biedt praktische trainingen, workshops en leergangen aan voor ondernemers. Deze trainingen zullen vanaf heden ook op zakelijkgroeien.nl vermeld worden.

“De trainingen van MKB Forum passen perfect binnen de filosofie van Zakelijkgroeien.nl. Deze is namelijk ondernemers helpen de volgende stap te zetten met hun bedrijf.” Legt Jasper Runneboom van zakelijkgroeien.nl uit. “Ik ben dan ook erg content met de samenwerking en de verrijking die dit betekent voor het aanbod via ons platform.”

MKB Forum profileert zich als het opleidingsinstituut voor ondernemers. Het opleidingsinstituut helpt zowel startende als ervaren MKB ondernemers om hun bedrijf naar een hoger plan te tillen. Omdat de trainers zelf ondernemer zijn sluiten de door hen gegeven trainingen naadloos aan bij de behoefte van de ondernemer.

Van content marketing en leidinggeven tot debiteurenbeheer

MKB Forum biedt een breed aanbod van interessante trainingen voor ondernemers aan. “Een pareltje waar ik erg trots op bent en die ook elke keer weer goed loopt is de training Content Marketing door vakexpert en storyteller Cor Hospes, auteur van de contentbijbel’” vertelt Irene. “Maar ook een training Meer grip op uw debiteurenbeheer wordt door deelnemers erg waardevol gevonden.”

In totaal biedt MKB Forum op dit moment een tiental trainingen aan. Zowel los, als in leertrajecten bestaande uit meerdere trainingen. Op dit moment is men bezig met het behalen van het Cedeo keurmerk als extra erkenning van de kwaliteit. Ook zal men binnenkort accreditatie punten (PE- en PO-punten) kunnen verkrijgen voor de doorlopen trainingen via MKB Forum.

Meer informatie over MKB Forum? Ga hier naar de website. De trainingen vind je vanaf heden ook in ons trainingsoverzicht en de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *