Workshop ‘Meer grip op uw Debiteurenbeheer’

Share

Hoe vaak wordt u te laat betaald door uw debiteuren en wat kunt u hieraan doen ?
Hoe kunt u zorgen dat u op tijd of liefst nog sneller wordt betaald. En wat als er helemaal niet wordt betaald wat zijn dan de mogelijkheden. En nog beter hoe kunt u dat voorkomen?

Op deze praktische workshop Meer grip op uw Debiteurenbeheer leert u de relevante in’s en outs van kredietrisico, wet- en regelgeving, Algemene Voorwaarden, facturatie, communicatie, en
minnelijke- en gerechtelijke incasso’s. U gaat naar huis met een complete checklist en een op maat plan voor het Debiteurenbeleid van uw organisatie.

Met gratis Debiteurenbeheerscan! Check van uw AV, factuur en standaard contract

Leverancierskrediet verstrekken is een gunst. En het is de kunst om daarbij geen geld te verliezen. Jaarlijks gaan duizenden bedrijven failliet door problemen met debiteuren. Gemiddeld 'lekt' 5% van de omzet van bedrijven weg doordat zaken rond het debiteurenbeheer efficiënter kunnen worden geregeld. Naarmate het bedrijf groeit neemt ook de aandacht voor debiteurenbeheer toe. Iedere investering daarin wordt meestal in veelvoud terugverdiend. Ook dit verdient dus de aandacht van u als ondernemer. Door deelname aan deze workshop scoort u ook vele punten bij uw accountant, bank en andere financiers!

In deze workshop leert u:

  • Wat is uw risicoprofiel? Welke risico’s loopt uw bedrijf en hoe houdt u daar grip?
  • Wat is uw kredietrisico en tegen welke betalingscondities bent u bereid om te leveren?
  • Wat zijn de juridische en praktische aspecten met betrekking tot uw Algemene Voorwaarden (AV), standaardcontracten en uw facturen?
  • Welke tegenwerpingen hoort u van debiteuren om niet of minder te betalen? Zijn deze klachten terecht en hoe kunt u deze voorkomen of tegenwerpen?
  • Wat zijn mogelijkheden als een debiteur helemaal niet kan of wil betalen? U hoort alles over mediation, beminnelijke- en gerechtelijke incasso.
  • Hoe kunt u bepaalde taken van debiteurenbeheer uitbesteden en managen?

U gaat naar huis met uw debiteurenbeleid op 1 A4 en de gratis debiteurenscan.

Docent:André de Bruin
Datum:dinsdag 1 november 2016
Tijd:van 15.00u – 21.00u, inclusief koffie, thee en diner.
Locatie:Grand Café Zo!, Paasheuvelweg 26, 1105 BJ Amsterdam Zuid-Oost

Contact

Graag wil ik meer informatie over de workshop "Meer grip op uw Debiteurenbeheer"

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Schrijf mij in voor de MKB Forum nieuwsbrief.