Praktische leergang: Your Next Step, uw MKB bedrijf van Goed naar Geweldig!

Share

Bent u een ondernemer met een bedrijf tot 100 medewerkers en u bent toe aan de volgende fase met uw bedrijf. De zaken gaan goed , maar u als ondernemer voelt dat u scherper wilt kiezen en meer focus wilt brengen om uw bedrijf nog verder te brengen.

In deze bewezen leergang met inspirerende en tevens praktische sprekers ervaart u hoe u deze stap kunt maken. De modules omvatten de volgende onderwerpen:

  • Hoe zet ik mijn bedrijf onderscheidend, authentiek en relevant neer in de markt?
  • Hoe maak ik passende strategische keuzes?
  • Welke producten en diensten slaan het beste aan en waar liggen nog kansen of behoeften bij mijn klanten?
  • Op welke (nieuwe) doelgroepen richten wij ons en hoe?
  • Hoe sterk is mijn merknaam en vertalen wij dat in- en extern goed door?
  • Hoe vertaal ik dat door naar mijn salesteam?

Bent u er als ondernemer aan toe om het optimale uit uw organisatie te halen? Schrijf u dan in voor deze leergang. U start vanaf 15 maart en u bent voor de zomer klaar!

Programma

Module I: Van goed bedrijf naar sterk merk: hoe zet ik mijn organisatie onderscheidend, authentiek en relevant neer in de markt? Workshop Positionering met archetypes door Ellen Leenhouts, partner bij Business Openers. 
Dinsdag 15 maart 2016

Module II: Uw Businessplan op 1 A4: durf scherp strategisch te kiezen met behulp van het OGSM model. In deze sessie ervaart u hoe belangrijk scherp kiezen is voor toekomstig succes. In deze module maakt u een aanzet voor uw eigen plan. Joost van Gelder, partner bij Business Openers. 
Dinsdag 12 april 2016

Huiswerk: U gaat aan de slag met uw Business plan op 1 A4.

Module III: Presentatie van uw Business plan en sparring sessie over uw Business plan met de deelnemers plus persoonlijk advies van Joost van Gelder, partner bij Business Openers.
Dinsdag 24 mei 2016

Module IV: Aan de slag met de vertaalsslag naar medewerkers, leveranciers en klanten met Content Marketing. Hiervoor wil ik Cor Hospes uitnodigen.
Dinsdag 14 juni 2016

Module V: Vertaalslag naar Sales. Hoe stel ik succesvolle offertes op en haal ik orders binnen. Hiervoor zoek ik nog een docent.
Dinsdag 5 juli 2016

Prijs voor hele leergang:  € 1.500 excl. 21% BTW

De Modules I, IV en V zijn ook los te verkrijgen voor € 350.

Locatie: Grand Café ZO! in Amsterdam.

Tijd: 15.00u – 21.00u

Inschrijven