Waarom kiezen voor MKB forum?

Share

MKB forum is het CEDEO erkende kennisnetwerk dat specifiek voor ondernemers excellente en praktijkgerichte Masterclasses, Kennisnetwerktafels en Kennispartners aanbiedt. Voorbeelden zijn:

groen_vinkje_20 Het optimaliseren en integreren van uw bedrijfs-, marketing- en verkoopstrategie
groen_vinkje_20 Gerichte aandacht voor uw persoonlijke vaardigheden en leiderschap skills
groen_vinkje_20 Efficiënter maken van uw bedrijfsvoering of het vinden van geschikt personeel
groen_vinkje_20 Meest recente trends, ontwikkelingen, wetgeving en juridisch advies
groen_vinkje_20 Solide financiële planning en beheer en goed debiteurenbeheer

Belang CEDEO erkenning

In het bedrijfsleven wordt door professionals bij inkoop van opleidingen bijna uitsluitend gekozen uit aanbieders in het bezit van Cedeo-erkenning. Dat geeft de garantie dat minimaal 80 procent van klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van de genoten opleidingen en de dienstverlening. Daarnaast bestaat er zekerheid over de actualiteit van beoordelingen. Om Cedeo-erkenning te behouden moeten aanbieders elke twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek afsluiten met een positief resultaat. De Cedeo-erkenning staat gelijk aan een krachtige aanbeveling door en voor collega-inkopers in het bedrijfsleven.

Kijk ook op de LinkedIn, Twitter- en Facebookpagina van MKB forum.

MKB forum breidt haar opleidingsproducten continu uit. Heeft u behoefte aan een training of opleiding die nog niet in ons programmapakket staat? Of u wilt meer weten over een van onze opleidingen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06-48088846.

Incompany

Wij bieden de MKB forum-programma’s ook ‘incompany’ aan. Al vanaf 5 personen volgt u de workshops samen met uw collega’s en medewerkers in uw eigen bedrijf.