NIMA Permanente Educatie

Share

Erkenning door NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) kent een viertal persoonscertificeringen: Register Marketeer (RM), Qualified Lecturer (NQL), Senior Marketing Professional (SMP) en Senior Communication Professional (SCP). Met deze certificeringen maakt u niet alleen duidelijk dat u een hooggekwalificeerde marketeer bent die beschikt over de benodigde kwaliteit, maar ook dat u uw vakkennis up-to-date houdt.

Permanente Educatie (PE)

Om aan te tonen dat u marketing kennis actueel houdt worden deze professionals geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken.
NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. MKB Forum is een van deze organisatoren.

MKB Forum workshops

Voor de volgende MKB Forum workshops worden 5 PE punten gegeven:

 

 
Als u naast deze workshops ook voor onze andere opleidingen PE punten wilt verdienen of als u bent aangesloten bij een andere branche-organisatie waarvoor wij nog niet zijn geaccrediteerd, neem dan contact met ons op, info@mkbforumenzo.nl of bel 06-48088846, om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Over NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun carrière op het terrein van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.