Irene van der Zwan – oprichter MKB forum

Share

Ik ben Irene van der Zwan, oprichter van MKB forum, en heb jarenlange ervaring in het ontwikkelen van opleidingsbehoeften naar praktische trainingen en workshops. Ik ben zelf ondernemer en weet uit eigen ervaring dat focus tot resultaat leidt.

Wilt u als MKB-ondernemer slagen en succesvol zijn? Schrijf u dan in voor een van de kwalitatief uitstekende en praktijkgerichte Mastercourses, Masterclasses en workshops van MKB forum en laat uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers professioneel verder groeien.

De docenten zijn vakexperts en bovendien zelf ook ondernemer. U krijgt waardevolle inzichten en vaardigheden, waar u meteen de volgende dag mee aan de slag kunt. Bovendien wisselt u ervaringen met de andere cursisten/ondernemers uit.

Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. MKB forum is vorig jaar door CEDEO erkend voor haar zeer hoge klanttevredenheid. Elke deelnemer gaat naar huis met concrete en op maat inzichten voor zijn/haar bedrijf en een certificaat als bewijs van succesvolle deelname.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u alvast in voor de maandelijkse Nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het programma aanbod!

Meer informatie

Klik hier voor de huidige programma’s. Heeft u behoefte aan een training of opleiding die nog niet in ons programma pakket staat, laat het ons weten. Of heeft u advies of meer informatie nodig over de bestaande opleidingen. Mail naar info@mkbforumenzo.nl of bel: 06-48088846.

In-company

Tevens bieden wij u deze opleidingen ook ‘in-company’ aan in uw eigen bedrijf.

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor een opleiding? Ga naar www.mkbforumenzo.nl.

MKB forum, het opleidingsinstituut voor ondernemers.

Telefoon: 06-48088846
E-mail: info@mkbforumenzo.nl