Irene van der Zwan – oprichter MKB Forum

Share

Portret Irene Van Der ZwanIk ben Irene van der Zwan, oprichter van MKB Forum, en heb jarenlange ervaring in het ontwikkelen van opleidingsbehoeften naar praktische trainingen en workshops. Ik ben zelf ondernemer en weet uit eigen ervaring dat focus tot resultaat leidt.

Wilt u als MKB-ondernemer slagen en succesvol zijn? Schrijf u dan in voor de praktische workshops en trainingen van MKB Forum en laat dan uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers verder groeien.

De docenten zijn vakexperts en bovendien zelf ook ondernemer. U krijgt waardevolle inzichten en vaardigheden, waar u meteen de volgende dag mee aan de slag kunt. Bovendien wisselt u ervaringen met de andere cursisten/ondernemers uit.

Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke deelnemer gaat naar huis met een concreet op maat gemaakt plan en een certificaat als bewijs van succesvolle deelname.

Blijf op de hoogte

Schrijf u alvast in voor de maandelijkse Nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het programma aanbod!

Meer informatie

Klik hier voor de huidige programma’s. Heeft u behoefte aan een training of opleiding die nog niet in ons programma pakket staat, laat het ons weten. Of heeft u advies of meer informatie nodig over de bestaande opleidingen. Mail naar info@mkbforumenzo.nl of bel: 06-48088846.

In-company

Tevens bieden wij u deze opleidingen ook ‘in-company’ aan in uw eigen bedrijf. Binnenkort breiden wij ons aanbod uit met diverse ‘online seminars’ en zo kunt u als ondernemer in uw eigen tijd uw kennis en vaardigheden aanscherpen.

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor een opleiding? Ga naar www.mkbforumenzo.nl.

MKB Forum, het opleidingsinstituut voor ondernemers.

Telefoon: 06-48088846
E-mail: info@mkbforumenzo.nl