Irene van der Zwan – oprichter MKB forum

Share

Ik ben Irene van der Zwan, oprichter van MKB forum, en heb jarenlange ervaring in de marketing en ook in het ontwikkelen van congressen, Masterclasses en praktische workshops. Ik ben sinds 2007 ondernemer en weet uit eigen ervaring dat focus tot resultaat leidt.

Mijn doel is om beginnende en ervaren MKB ondernemers te faciliteren bij het slagen in hun ondernemerschap. Dat realiseer ik door top-opleidingen te ontsluiten voor specifiek MKB-ondernemers. Opleidingen, die tot voor kort exclusief het terrein waren van gedreven managers binnen grote bedrijven en multinationals. Vanwege de directe toepasbaarheid en pragmatiek van de geboden leerstof in de bedrijfsvoering mag ik mij nu verheugen in een toenemende belangstelling van deze laatste groep voor het MKB-forum opleidingenportfolio, dat bestaat uit:

  • inspirerende Masterclasses en workshops die voldoen aan de kennisbehoeften van ondernemers. Docenten zijn vak-experts en bovenal ook zelf ondernemer. U krijgt waardevolle inzichten en vaardigheden, waar u meteen de volgende dag mee aan de slag kunt. Bovendien wisselt u ervaringen met de andere cursisten/ondernemers uit. Klik hier voor het programma.
  • NIEUW! Branche- en themagerichte Kennisnetwerktafels met andere ambitieuze ondernemers. U komt jaarlijks regelmatig bij elkaar en bepaalt zelf over welke belangrijke onderwerpen u met de andere ondernemers wilt sparren. We doen dit door middel van onder andere Bedrijfsbezoeken en Round Tables. Interesse? Klik hier voor meer informatie.
  • Samenwerking met gerenommeerde Kennispartners, zoals het NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing en meer vooraanstaande kennispartners.

Een aardige weet is ook dat cursisten hun SMP-punten etc via het MKB forum opleidingenportfolio krijgen toegekend/verdienen.

Ik hoop u graag op een van de MKB forum-bijeenkomsten te begroeten!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u alvast in voor de maandelijkse Nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het programma aanbod!

Meer informatie

Klik hier voor de huidige programma’s. Heeft u behoefte aan een training of opleiding die nog niet in ons programma pakket staat, laat het ons weten. Of heeft u advies of meer informatie nodig over de bestaande opleidingen. Mail naar info@mkbforumenzo.nl of bel: 06-48088846.

In-company

Tevens bieden wij u deze opleidingen ook ‘in-company’ aan in uw eigen bedrijf.

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor een opleiding? Ga naar www.mkbforumenzo.nl.

MKB forum, het opleidingsinstituut voor ondernemers.

Telefoon: 06-48088846
E-mail: info@mkbforumenzo.nl