Kennispartners

Share
NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales.

Straetus Incasso

Straetus hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Dagelijks zetten zij hun ervaring en expertise in om de opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en innen van vorderingen. Zij hebben de ambitie om een toonaangevende partner te zijn op het gebied van debiteurenbeheer voor ondernemend Nederland.

HoneyDew

Honeydew is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een online strategie. Deze kan bestaan uit een website, een logo & of een huisstijl. Maar ook alleen een Social Media plan kan een goede stap in de juiste richting zijn. Zij combineren een duidelijk en krachtig ontwerp met betrokken en begrijpelijke techniek.

Amolé

Belastingadvies- en administratiekantoor Amolé is niet zo maar een kantoor. Zij zetten zich in om ondernemers zo veel mogelijk te ontzorgen en mee te denken over hun onderneming in de breedste zin van het woord. Zij hebben hun sporen verdiend in de belastingadvies en accountancy wereld bij kantoren zoals EY, Deloitte en kleiner accountantskantoren maar ook in het bedrijfsleven (ANWB).