Acties in 2017

Share

MKB Forum biedt praktische workshops voor ondernemers in het MKB. De docenten zijn vak-experts en bovendien ook zelf ondernemer. Wij vinden het belangrijk dat onze workshops zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Wij willen graag weten wat uw kennisbehoefte is. Daarom zouden wij graag een paar minuten van uw tijd willen vragen om bijgaande enquête in te vullen.

Uw mening is € 50 waard

Wij willen graag uw mening en u ontvangt als dank een kortingscode* ter waarde van €50. Vul de enquête in en u ontvangt per mail de kortingscode. Deze cadeaubon kunt u in 2017 verzilveren voor elke MKB Forum opleiding. Ga naar de enquête.

Daarnaast geven we maandelijks een workshop weg. Als u zich in 2017 inschrijft voor één van de workshops, maakt u kans op gratis deelname aan een van de workshops. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en maken we bekend in onze eerst volgende MKB Forum nieuwsbrief.

* De cadeaubon kan uitsluitend worden ingewisseld bij MKB Forum als kortingsbon op een aangeboden workshop of opleiding. De bon kan niet worden ingewisseld tegen contanten. De bon is uitsluitend geldig in 2017.