Jacobien Geuze

Jacobien Geuze

Posted on Posted in Groeien als ondernemer en leidinggevende

Individueel, team- en organisatie-coach. Werken aan persoonlijk leiderschap, effectieve samenwerking en verandervermogen.

Jacobien Geuze werkt als coach, trainer en adviseur voor Groeikracht. Ze is een specialist in groei en patronen die hierin remmend kunnen zijn. Bij individuen, maar ook bij teams. Ze gelooft in het potentieel dat mensen zelf hebben en stimuleert ze dit optimaal te benutten. Ze werkt met vraagstukken op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectief samenwerken en verandervermogen.

Autonomie

De focus van haar werk is altijd ‘autonomie’, dus het vermogen zelf regie te nemen op je leven en werk. Ze blijft ook zichzelf hierin steeds ontwikkelen. Jacobien gelooft dat het bevorderen van autonomie leidt tot meer vertrouwen en effectiviteit, tot ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Hierdoor groeit de productiviteit en het commitment van mensen in organisaties. Haar klanten vinden haar benadering open, duidelijk, veilig en stimulerend.

Jacobien heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en werkt voor vele bedrijven, waaronder KLM, Manutan, Nyenrode, Telfort en Triodos, en innovatieve MKB bedrijven die in een groeifase zitten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren