Annemieke Jansen Loopbaancoach

Annemieke Jansen

Posted on Posted in Groeien als ondernemer en leidinggevende

Mijn overtuiging is dat het strategisch investeren en inzetten van talent leidt tot betere prestaties van mensen en organisaties.

Annemieke Jansen heeft een brede HR kennis en ervaring als het gaat om het ontwikkelen en uitrollen van vernieuwend HR beleid. Zij heeft haar sporen met name verdient binnen gerenommeerde bedrijven in de ICT branche.  Haar visie is dat “het slim inzetten van talent leidt tot betere prestaties van de organisatie”.

Slim inzetten van talent

Voor het slim inzetten van talent moet je als organisatie helder voor ogen hebben waar je heen wilt en welke competenties je nodig hebt. Annemieke ziet het als taak van HR om het management daartoe uit te dagen.
Op persoonlijk vlak is zij ervan overtuigd dat “in ieder mens een kanjer schuilt”. Het gaat erom juist de sterke punten van mensen te ontwikkelen en niet eindeloos zwaktes van mensen proberen te verbeteren.
Zij is een expert als het gaat om motivatie- en functioneringsvraagstukken en begeleidt leidinggevenden daarbij met vol enthousiasme.  Daarbij hanteert ze een oplossingsgerichte coaching methodiek.  Annemieke is eigenaar van Pulse4Change en is sinds 2015 als Strategisch Partner verbonden aan HAES (HR Als Een Service).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren