René van Stein

Share

René van Stein is zelfstandig ondernemer en geeft al ruim 10 jaar verkoop-, communicatie- en NLP trainingen.

Teams, organisaties en personen worden dankzij zijn training en coaching effectiever en efficiënter op het gebied van verkoop en communicatie. Zijn NLP trainingen zorgen voor een groter zelfvertrouwen en een groter zelfbewustzijn. Klanten zijn onder andere: Elsevier, Philips, Honeywell en vele MKB bedrijven.

Als zelfstandig ondernemer weet hij hoe belangrijk het is om succesvol te zijn. Hij weet ook dat dit niet altijd even makkelijk is. Dankzij een grote verscheidenheid aan verkoopopleidingen en zijn eigen ervaring, vanaf 1991 in diverse commerciële rollen, kent hij de valkuilen binnen de verkoop en helpt René anderen om de valkuilen te herkennen en te voorkomen. Een goede training en coaching werkt en leidt tot resultaat. Zijn motto is dan ook: ‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’

Hoe maakt u, uw team en uw organisatie de vertaalslag naar Sales? Tijdens de module ‘Sales’ gaat u aan de slag met de NLP-technieken en de RADAR-methode om direct inzichtelijk te maken waar het goed gaat, waar het beter kan en hoe dit bereikt kan worden.