Marike Timmermans

Share

Marike TimmermansMarike Timmermans vindt altijd creatieve en communicatieve oplossingen. Zij kent het hele spectrum van binnenuit, van de gepassioneerde vakman tot de ambitieuze onderzoeksjournalist. Ook herkent zij de kansen voor ‘new business development’ en aanknopingspunten voor media-aandacht voor de klant. Het doel is een blijvende media-relatie op te bouwen.

Marike stond in 2001 aan de wieg van persbureau Novum, samen met twee anderen. Een ‘game changer’. Binnen vier jaar was Novum uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau met zo’n 150 medewerkers. Vanaf 2008 benut zij haar netwerk en expertise als persvoorlichter. Sinds 2010 opereert zij onder de formulenaam UwPersvoorlichter, vanaf 2013 realiseert zij als franchiseorganisatie met haar team eenmalig of op regelmatige basis media-aandacht voor de uiteenlopende klanten.

Marike is altijd betrokken en bereid te luisteren. Reken op kritische vragen en een lichte eigengereidheid in de voorbereidingen voor het bereiken van úw doelstellingen. Haar inzicht in bedrijven en media maakt dat zij een daadwerkelijke meerwaarde voor u en uw organisatie betekent.