nieuws

Cedeo-erkend opleidingsinstituut!

Share

MKB Forum, het opleidingsinstituut voor ondernemers is erg trots op haar nieuwe predikaat.

MKB Forum directeur Irene van der Zwan heeft gistermiddag uit handen van Debby Oudman van Cedeo het keurmerk Cedeo-erkend opleidingsinstituut ontvangen voor Open Bedrijfstrainingen. Dit predikaat wordt verleend op basis van de hoge kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

“ Ik ben supertrots op deze Cedeo-erkenning! Deelnemers geven aan zeer tevreden te zijn over de kleinschaligheid van de bijeenkomsten, de praktische toepasbaarheid, de inhoudelijke goede trainingen, de kwaliteit van de trainers, de persoonlijke begeleiding en de ervaringsuitwisseling met andere ondernemers. Dit is een geweldige opsteker en erkenning voor alle betrokkenen” aldus Van der Zwan van MKB Forum.

Door deze erkenning weet de doelgroep ondernemers, van ZZP-ers tot en met ondernemers tot 100 medewerkers, van startende tot meer ervaren ondernemers, dat een opleiding bij MKB Forum garant staat voor goede kwaliteit. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend, een enkeling vindt het zelfs zeer goedkoop voor alle aandacht en op maat oplossingen die de workshops bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *