Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Scrum & Agile

21 maart 2019 - 09:00 - 17:30

Share

Wegens succes herhaald!

Agile is de sleutel tot overleven van bedrijven anno nu; het maakt je future-proof.

Agile werken creëert een cultuur van continuous learning en continuous improvement die organisaties, teams en mensen motiveert en stimuleert om te innoveren met focus op klantgerichte oplossingen, diensten en marktbenadering, gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Om bovenstaande reden heeft Agile werken een positie verworven bij innovatieve bedrijven die zijn uitgegroeid tot dé grote organisaties van dit moment. Denk aan Uber, Whatsapp, Spotify, Google en nog veel meer. Ook zien we dat meer gevestigde organisaties Agile omarmen als voorwaarde om succesvol te zijn en te blijven.

Wat houdt de workshop in?

In deze workshop gaan we onderzoeken en bepalen hoe Agile binnen jouw organisatie kan bijdragen aan blijvend en toekomstig succes. Hiernaast gaan we in deze workshop aan de slag met één van de bekendste Agile frameworks: Scrum!
Scrum zorgt voor een effectievere en meer flexibele manier van werken. In teamverband zorgt Scrum ervoor dat het team projecten productiever op kan leveren en dat eventuele problemen sneller worden getackeld.

Op basis van een goede mix van theorie en praktijk geeft deze workshop concrete handvatten om direct met Agile en Scrum aan de slag te gaan.

Inclusief lunch
MKB forum tarief:

€500,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

700,00Inschrijven

Gegevens

Datum:
21 maart 2019
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Blaak House
Blaak 34
Rotterdam,3011 TANederland
+ Google Maps