Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Inspirerend Presenteren’

6 december 2016 - 14:00 - 17:30

Workshop Presenteren
Share

In de workshop Inspirerend Presenteren van MKBForum gaat u actief aan de slag met het verbeteren van uw presentatievaardigheden. Want u presenteert uzelf voortdurend als ondernemer, tijdens een sales- of productpresentatie, een netwerk bijeenkomst of pitch.

 

Inspirerend presenteren

De workshop 'Inspirerend presenteren' bestaat uit theorie en veel praktijkoefeningen voor de camera. Dat 'lesmateriaal' gaan we analyseren en verbeteren. En we werken aan de drie basis ingrediënten van een effectieve presentatie: de inhoud van uw verhaal, uw lichaamstaal en uw stemgebruik. Als u die bewust en actief gaat inzetten, zal uw presentatie/ verhaal/ boodschap echt onthouden worden. Sterker nog, dan wordt die doorverteld!

 

Frouke Kramer

Frouke Kramer heeft een groot talent voor het geven van constructieve feedback. In haar aanpak als trainer is zij analytisch, positief kritisch en ze heeft door haar ruime ervaring altijd toepasbare tips paraat.

Met haar bedrijf UITGESPROKEN traint ze iedereen die de impact van zijn of haar verhaal wil vergroten. Of je nu veel ervaring hebt of niet, wij helpen je jouw eigen en unieke spreektalent te ontdekken en te gebruiken. In een veilige omgeving gaan we met je oefenen en verbeteren. Dat doen we gericht en vakkundig. Jij bent het lesmateriaal en leert door te doen. Zo kom je tot nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Dat maakt de trainingssessie persoonlijk en zinvol. Na afloop ben je zelfbewuster en sta je steviger in je schoenen. Vanaf nu ben je met (nog meer) plezier aan het woord.

Media- en presentatietrainer Judith Bosch over UITGESPROKEN: “Ik kan nu eindelijk stoppen!”

225,00Inschrijven

225,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
6 december 2016
Tijd:
14:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Grand Café Zo!
Paasheuvelweg 26
Amsterdam,1105 BJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
http://www.grandcafezo.nl/