Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Optimale Bedrijfsfinanciering: tijd voor uw financiële APK’

7 februari 2017 - 14:00 - 17:00

Share

In de workshop 'Optimale Bedrijfsfinanciering: tijd voor uw financiële APK' gaat u dieper in op de financiële aspecten van uw bedrijf. Waarom koopt u bijvoorbeeld uw geld eigenlijk anders in dan uw kantoorartikelen? Kom naar deze workshop, maak een quick-scan van uw huidige financieringsstructuur en hoor wat in uw geval de meest efficiënte financieringsmogelijkheden zijn!  

Geld lenen?

U wilt als ondernemer geld lenen, hoe doet u dat? Traditioneel naar de bank voor een lening of wat zijn de alternatieven zoals huren, leasing, factoring of crowdfunding? Wat zijn de voor- en nadelen van de diverse financieringsvormen?

Quote KvK-bestuursvoorzitter Claudia Zuiderwijk:

“Ondernemers kiezen vooral voor traditionele vormen en als die spaak lopen, haken de meeste ondernemers af in hun zoektocht naar geld. Door onbekendheid worden nieuwe financieringsmogelijkheden nog nauwelijks gebruikt. Dat blijkt uit dit eerste, grote onderzoek van de KvK naar de financieringsbehoefte van ondernemers.”

Daarom heeft MKB Forum een praktische en op maat workshop ontwikkeld om u als ondernemer te helpen met uw financieringsbehoefte. U krijgt u een compleet overzicht van nieuwe en oude financieringsmogelijkheden. U leert daarnaast beter uw balans te lezen, uw werkkapitaal te beoordelen en prognoses te doorgronden.

275,00Inschrijven

275,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
7 februari 2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Grand Café Zo!
Paasheuvelweg 26
Amsterdam,1105 BJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
http://www.grandcafezo.nl/