Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Online Shopper Marketing

8 oktober 2019 - 09:00 - 17:30

Share

Ben jij een marketingmanager, een trade- of shoppermarketeer, e-commerce manager of simpelweg geïnteresseerd in het Online Shopper Marketingmodel? Dit model biedt vele nieuwe kansen om de samenwerking tussen retailer en fabrikant in een nieuwe fase – die digital heet – te verbeteren. Online Shopper Marketing of Trade Marketing gaat veel verder dan alleen inzetten van een bannercampagne bij een retailer. Het opzetten van goede Trade Marketing plannen gaat tegenwoordig over tal van marketingkanalen heen en raakt meer disciplines als ooit tevoren. Op welke manier weet juist jij met jouw ontwikkelde Trade Marketing plannen de juiste digitale snaar en dus ook publiek te raken en op welke manier zorg jij voor de best renderende campagnes en dus investering?

Wat houdt deze training in?

Deze eendaagse training is een ideale combinatie voor deelnemers die op zoek zijn naar het toepassen van strategische inzichten op het gebied van het versterken van de commerciële marketing relaties tussen leveranciers en (r)etailers en deze insights willen combineren met een basic sense of pragmatisme.

Hoe zorg jij voor de best passende commerciële invulling waarbij de shopper het meest optimaal wordt geholpen in zijn behoeftes? En dus met het verbeteren van de experience? Welke online samenwerkingen in de vorm van campagnes / branding / categorymanagement zijn hiervoor nodig? Wat zijn nu de beste timings? Op welke manier ga je doelen met elkaar stellen? En nóg belangrijker: Hoe ga je met elkaar resultaten meten en op welke KPI-set doe je dit? Wat zijn hierbij mogelijke valkuilen? Waar moet op je letten bij het opzetten van deze plannen?

Tijdens deze training gaat Judith Al hier samen met jou verder op in. Met tastbare praktijkvoorbeelden leer je wat wel en wat vooral ook niet werkt.

Wat levert deze training jou op?

Aan het einde van deze training:

  • Kan je zelfstandig een Online Shopper Marketingplan of Digital Trade Marketingplan opstellen aan de hand van het besproken model en kan je deze succesvol implementeren.
  • Heb je inzicht in de laatste shopper en consumer insights
  • Weet je succesvol een Online Shopper Marketingmodel te presenteren aan (r)etailers en leveranciers
  • Heb je een wijze waarop je de meest waardevolle samenwerkingen kunt opbouwen met je (r)e-tailers en leveranciers
MKB forum tarief:
€500,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

700,00Inschrijven

 

Geldt alleen voor: Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NIMA
Website:
https://www.nima.nl

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/