Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse workshop ‘Hoe schrijf ik een persbericht?’

15 maart 2017 - 12:00 - 17:00

Workshop 'In de Media'
Share

Hoe komt u met uw bedrijf in de media? Hoe herkent u een persmoment? Welke media kiest u dan, landelijk of juist regionaal?

Meer naamsbekendheid in de media

Deze tweedaagse praktische workshop ‘In de Media’ geeft u inzicht hoe u met uw bedrijf meer naamsbekendheid kunt krijgen. Hoe u op de juiste manier met journalisten omgaat en hoe u een effectief persbericht schrijft. Wellicht zijn er momenten bij calamiteiten dat u liever uit de media blijft en hoe pakt u dit dan aan?

Kortom, schrijf u in voor de tweedaagse workshop ‘Hoe schrijf ik een persbericht?’ en hoor alle in’s en out’s om als MKB bedrijf goed en effectief in de pers te komen!

Marike Timmermans

Docente Marike Timmermans vindt altijd creatieve en communicatieve oplossingen. Zij kent het hele spectrum van binnenuit, van de gepassioneerde vakman tot de ambitieuze onderzoeksjournalist. Ook herkent zij de kansen voor ‘new business development’ en aanknopingspunten voor media-aandacht voor de klant. Het doel is een blijvende media-relatie op te bouwen.

Marike stond in 2001 aan de wieg van persbureau Novum, samen met twee anderen. Een ‘game changer’. Binnen vier jaar was Novum uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau met zo’n 150 medewerkers. Vanaf 2008 benut zij haar netwerk en expertise als persvoorlichter. Sinds 2010 opereert zij onder de formulenaam UwPersvoorlichter, vanaf 2013 realiseert zij als franchiseorganisatie met haar team eenmalig of op regelmatige basis media-aandacht voor de uiteenlopende klanten.

450,00Inschrijven

450,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
15 maart 2017
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Grand Café Zo!
Paasheuvelweg 26
Amsterdam,1105 BJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
http://www.grandcafezo.nl/