Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Effectief adverteren op Facebook & Instagram

12 april 2019 - 09:00 - 17:30

Share

Het adverteren op Facebook en Instagram is een effectieve manier om zeer gericht personen te bereiken. Zowel voor het bereiken van personen die nog onbekend zijn met je organisatie als personen die al actieve interesse hebben getoond, bieden de platformen verschillende mogelijkheden. Mat hoe werkt het adverteren op Facebook en Instagram nu precies? En hoe leg je vanaf de start een goede basis voor effectieve advertentiecampagnes? De workshop ‘Effectief adverteren op Facebook & Instagram’ leert je stapsgewijs om zelfstandig advertentiecampagnes op te zetten.

De mogelijkheden om te adverteren op Facebook en Instagram zijn zeer uiteenlopend en geavanceerd. Tijdens deze workshop maak je stapsgewijs kennis met de verschillende mogelijkheden om op deze kanalen resultaten te bereiken met advertentiecampagnes. Tijdens de workshop leer je de waarde van het adverteren op Facebook & Instagram voor het behalen van marketingdoelstellingen, de verschillende mogelijkheden om zichtbaar te zijn met een advertentie en de wijze waarop het Facebook advertentieplatform werkt en is opgebouwd. Veel aandacht zal er zijn voor de verschillende doelgroep-instellingen die Facebook en Instagram bieden om zeer gericht personen te bereiken. Tenslotte zal er specifiek aandacht zijn voor het meten en experimenteren met advertentiecampagnes voor het optimaliseren om betere prestaties te behalen met hetzelfde budget.

De workshop omvat:

  • Een interactieve presentatie door de trainer met ruimte voor het delen van eigen ervaringen en vraagstukken;
  • Verschillende werkopdrachten die deelnemers diepgaand laten kennismaken met het adverteren.

Voor deelname aan deze workshop is gebruik van een eigen laptop noodzakelijk in verband met diverse werkopdrachten tijdens de workshop. Tevens is toegang tot een Facebook advertentieaccount benodigd om mee te doen tijdens de werkopdrachten.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop ‘Effectief adverteren op Facebook en Instagram’ is geschikt voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals die geen of beperkte ervaring hebben met het adverteren op social media.

Wat levert deze workshop je op?

Het volgen van deze workshop zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de verschillende mogelijkheden van het adverteren op Facebook en Instagram. Als deelnemer weet je na het volgen van deze workshop hoe je zelfstandig een effectieve advertentiecampagne opzet, hoe je een advertentiebudget het meest efficiënt kunt inzetten en heb je voldoende kennis om de effecten van jouw campagnes meetbaar en inzichtelijk te maken.

Dit is inclusief lunch.
MKB forum tarief:

€500,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

700,00Inschrijven

Geldt alleen voor: Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals, Senior Digital Professionals en NIMA Qualified Lecturers

Gegevens

Datum:
12 april 2019
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NIMA
Website:
https://www.nima.nl

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/