Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Een succesvolle LinkedIn-strategie

31 oktober 2019 - 09:00 - 16:30

Share

Wegens succes wordt deze LinkedIn-strategie workshop herhaald! 

Deze interactieve LinkedIn workshop is volledig gericht op het effectief en professioneel gebruik maken van LinkedIn door marketing- en salesprofessionals. Als je deelneemt aan deze workshop krijg je inzicht in zowel de gratis als betaalde functionaliteit en de diverse toepassingsmogelijkheden die LinkedIn biedt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • LinkedIn, feiten en cijfers in relatie tot toepassing vanuit marketing en sales
  • De kracht van het individuele profiel, de medewerker als online ambassadeur
  • Hoe kunnen uw salescollega’s gebruik maken van LinkedIn voor Social Selling?
  • De toepassing van het bedrijfsprofiel; leer alles over organisch en gesponsorde updates en doelgroepbepaling
  • LinkedIn Groups, wanneer en hoe heeft een LinkedIn-community waarde voor uw organisatie?
  • Succesvolle interne en externe contenstrategie; hoe verhoogt u het bereik met behulp van strategisch inzicht en uw medewerkers?

Vorm:

Interactieve presentatie met voorbeelden van succesvolle organisaties en ruimte voor de inbreng van vragen en casussen van deelnemers. Deelnemers dienen zelf de beschikking te hebben over een laptop (bij voorkeur geen tablet).

Voor wie?

Deze sessie is uitermate geschikt voor marketing-, communicatie- en/of salesprofessionals die voor zichzelf en/of de organisatie waar ze werkzaam zijn meer uit LinkedIn willen halen. Het is handig als je medebeheerder van het bedrijfsprofiel bent. Tijdens deze workshop kun je ideeën opdoen over het opstellen van een LinkedIn-strategie voor de organisatie waar je werkzaam bent en kun je een al bestaande strategie toetsen.

Docent Richard van der Blom geeft in deze 1-daagse intensieve LinkedIn Training een compleet beeld van de mogelijkheden van het LinkedIn-netwerk. Met de opgedane kennis en tips kun je direct aan de slag met je persoonlijke pagina en Company Page. Ook krijgt je een mooie overview van de commerciële mogelijkheden, zoals Sales Navigator.” Anja Smid SMP SCP – Interim Marketing & Communicatie Advies bij AnjaSmid Communicatie

MKB forum tarief:

€500,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

700,00Inschrijven

Geldt alleen voor: Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals, Senior Digital Professionals en NIMA Qualified Lecturers

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NIMA
Website:
https://www.nima.nl

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/