Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Contentstrategie voor social media

1 oktober 2019 - 09:00 - 17:30

Share

Het inzetten van content op social media is voor veel bedrijven een effectieve manier om op social media zichtbaar te zijn en doelgroepen in beweging te krijgen. Het hebben van een contentstrategie is belangrijk om je content doelgericht in te zetten.

Een juiste contentstrategie kan het helpen bij:
– Het vergroten van je bereik;
– Het stimuleren van interactie;
– Een betere reputatie en imago;
– Het genereren van verkeer en leads.

Wat levert deze workshop jou op?

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het ‘See, Think, Do’-raamwerk. Aan de hand hiervan ontwikkel je een contentstrategie voor social media. Hiermee leer je hoe social media kan worden ingezet om je doelgroep effectief te bereiken. Maar ook hoe je deze kunt inspireren en uiteindelijk tot actie kan laten overgaan door de inzet van content. Na afloop van deze workshop heb je een eigen strategische basis gelegd voor de inzet van content op social media. Ook bezit je de tools en handvatten om hiermee zelf de vervolgstappen in de praktijk te maken.

Vorm

Deze workshop omvat:
– Een interactieve presentatie;
– Verschillende werkopdrachten;
– Een presentatie van een gastspreker die ervaringen uit de eigen praktijk zal delen.

Voor deelname aan deze workshop is gebruik van een eigen laptop noodzakelijk in verband met diverse werkopdrachten tijdens de workshop.

Voor wie?

Deze workshop ‘Contentstrategie voor social media’ is geschikt voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals die op een strategische wijze aan de slag willen met het inzetten van content op social media. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk brengen. Hierdoor kun je een eigen contentstrategie ontwikkelen, of de huidige strategie toetsen

MKB forum tarief:
€500,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

700,00Inschrijven

 

Geldt alleen voor: Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NIMA
Website:
https://www.nima.nl

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/