Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leergang ‘Van Goed naar Geweldig’ – Module II/III: Uw Business plan op één A4 – OGSM-methode

14 maart 2017 - 15:00 - 21:00

Businessplan
Share

In module II en III maakt u een krachtig business plan op één A4: van visie naar actie! U gaat aan de slag met het OGSM-methodiek: Objective, Goals, Strategies en Measures. In Module II leert u hoe de methodiek werkt en maakt u de eerste opzet van uw eigen plan. Dan heeft u 6 weken de tijd om het Business plan af te maken. Tijdens module III presenteert u uw Business plan en scherpt u het aan door te sparren met uw mede cursisten/MKB ondernemers en met uw ervaren docent, de vakexpert en topconsultant Stephan Ledder van Business Openers.

U gaat naar huis met een compleet en realistisch Business plan voor de komende drie jaar die u elk kwartaal meet hoe u er voor staat. Doordat u vantevoren duidelijke keuzes maakt geeft het u en uw bedrijf focus en koers!

Uw Businessplan op 1 A4

Tijdens de module 'Uw Businessplan op 1 A4' leert u hoe u een praktisch en krachtig businessplan maakt. De module maakt onderdeel uit van de cursus 'Van goed naar Geweldig' maar is ook afzonderlijk te volgen.

Docent:Stephan Ledder
Datum:dinsdag 31 januari 2017 en terugkomdag dinsdag 14 maart 2017

OGSM methodiek

Durf scherp strategisch te kiezen met behulp van het OGSM model. De OGSM methodiek staat voor: Objectives, Goals, Strategies en Measures. Het is een plan op 1 A4 wat leidt van visie naar actie. Na gaat na deze module aan de slag met het Business plan van uw eigen bedrijf.

Isabelle Spindler- Jacobs, Directeur Retail bij Heineken Nederland en Topvrouw van het jaar 2010: “Ik gebruik de OGSM methodiek nog steeds en ben ervan overtuigd dat OGSM, mits goed toegepast, personen, teams en bedrijven echt verder helpt.”

 

Concreet maken van dromen ideeën en plannen

De OGSM methodiek helpt om dromen, ideeën en plannen zo concreet te maken dat ze ook gehaald worden. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar goede plannen hebben en deze waarmaken is veel leuker. Met dit praktische boek, met duidelijke uitleg en veel tips en voorbeelden is de kans groot dat dit lukt. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat het de NASA gelukt is om de ‘onmogelijke’ droom van John F. Kennedy te realiseren en eerder en man op de maan te zetten dan aards rivaal Rusland.

“Voor mij is de OGSM methodiek één van de waardevolste managementtools geworden”, Marcel Kramer, Biohorma.

650,00Inschrijven

Inschrijven voor Module II & III

650,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
14 maart 2017
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Grand Café Zo!
Paasheuvelweg 26
Amsterdam,1105 BJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
http://www.grandcafezo.nl/