Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NIMA Mastercourse Ondernemerschap – Karaktervol positioneren

18 april 2018 - 17:30 - 21:00

Share

Het is bekend dat sterke merken zich van de markt onderscheiden door hun herkenbare merkpersoonlijkheid. Toch slagen er nog maar weinig merken in een authentieke, relevante en bovenal onderscheidende merkpersoonlijkheid te communiceren.

Sterk merk

Een sterk merk bezit niet alleen functionele kenmerken, maar ook emotionele. Om het functionele niveau te kunnen overstijgen hebben deze merken een merkpersoonlijkheid gebaseerd op een archetype, een ‘oerkarakter’. Door een merk duidelijk te positioneren vanuit één karakter versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk omdat mensen er onbewust mee bekend zijn.

Bij ondernemers gaat dit veelal om het ‘oerkarakter’ van de ondernemer zelf. Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk c.q. organisatie kan doen?

Kom op 21 maart naar de eerste sessie van de Mastercourse Ondernemerschap in samenwerking met het NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing.

In deze Masterclass worden niet alleen de geheimen van het karaktervol positioneren van merken uit de doeken gedaan, maar ook hoe je het merk vervolgens op een niet kopieerbare manier kan activeren.

Mastercourse Ondernemerschap

1.195,00Inschrijven


Cursus Karaktervol Positioneren

299,00Inschrijven

Gegevens

Datum:
18 april 2018
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/