Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass – Karaktervol positioneren

10 mei 2019 - 09:00 - 17:30

Share

Voorgaande sessie is beoordeeld met een 8,8. Mis deze class niet!

Het is bekend dat de sterke merken zich van de markt onderscheiden door hun herkenbare merkpersoonlijkheid. Toch slagen er nog maar weinig merken in een authentieke, relevante en bovenal onderscheidende merkpersoonlijkheid te communiceren.

Een sterk merk bezit niet alleen functionele kenmerken, maar ook emotionele. Om het functionele niveau te kunnen overstijgen hebben deze merken een merkpersoonlijkheid gebaseerd op een archetype, een oerkarakter. Door een merk duidelijk te positioneren vanuit één karakter versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk omdat mensen er onbewust mee bekend zijn.

Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen? In samenwerking met NIMA organiseert Business Openers een Masterclass Positioneren. In deze Masterclass worden niet alleen de geheimen van het karaktervol positioneren van merken uit de doeken gedaan, maar ook hoe je het merk vervolgens op een niet kopieerbare manier kan activeren.

Marc van Eck RM gaf onlangs een presentatie over het thema karaktervol positioneren tijdens de bijeenkomst van NIMA Regio Oost bij Perplex in Arnhem. Marc werd tijdens deze sessie beoordeeld met een 8. Zie onderstaand de film met wat je kunt verwachten:

Inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek 'Karaktervol Positioneren'
MKB forum tarief:

€550,00 (ex. BTW)

Normaal tarief:

750,00Inschrijven

Geldt alleen voor: Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals , Senior Digital Professionals en NIMA Qualified Lecturers

Gegevens

Datum:
10 mei 2019
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NIMA
Website:
https://www.nima.nl

Locatie

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16
Amsterdam,1101 CDNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
https://www.nima.nl/