Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Content Marketing met vakexpert Cor Hospes’

16 februari 2017 - 15:00 - 21:00

Content Marketing
Share

Hoe vertaalt u uw bedrijfsstrategie naar content marketing en wat houdt dat precies in? Wil ook jij weten hoe jij kunt zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen? Cor Hospes, autoriteit op het gebied van content marketing, en auteur van het boek Contentbijbel, gaat samen met u aan de slag en geeft u handige tips en bruikbare voorbeelden. U gaat naar huis met een passend marketing concept waarmee u meteen de volgende dag kan inzetten!

Storytelling: wat je naar buiten roept, moet je binnen wel waar maken

Zodat u beter en efficiënter kunt communiceren

Cor Hospes is een expert in het zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen. Uw bedrijf, merk of organisatie slimmer maken op het gebied van contentmarketing, storytelling en sociale media is zijn corebusiness. Bijvoorbeeld bij het bedenken en uitvoeren van een redactioneel format of het opzetten en ondersteunen van uw redactie. Of door ook voor uw bedrijf, merk of organisatie waardevolle en impactrijke (online) verhalen te maken. Hij heeft veel ervaringen met MKB bedrijven. Cor weet onmiddellijk hoe u uw verhaal het beste kunt vertellen.

Hij hielp de afgelopen jaren tal van bedrijven bij het schrijven van waardevolle artikelen en blogposts. Het maken van films. Het opzetten van redactionele formats. En het bedenken van merkactivaties, guerrilla acties of andere vormen van creative advertising.

325,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
16 februari 2017
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

AmsterdamConnected
Paasheuvelweg 25
Amsterdam ZO,1105 BPNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)20 205 11 60
Website:
http://www.amsterdamconnected.nl/nl/