Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leergang ‘Van Goed naar Geweldig’ – Module I: Brandhouse

24 januari 2017 - 15:00 - 21:00

Businessplan
Share

Bent u een ondernemer met een bedrijf tot 100 medewerkers en u bent toe aan de volgende fase met uw bedrijf? De zaken gaan goed , maar u als ondernemer voelt dat u scherper wilt kiezen en meer focus wilt brengen om uw bedrijf nog verder te brengen. De workshop 'Brandhouse' is onderdeel van de leergang 'Uw MKB bedrijf van Goed naar Geweldig' maar is ook apart te volgen. 

Module 'Brandhouse'

In deze workshop leert u uw merk aanscherpen neerzetten met behulp van archetypes en een Brand house zodat het als kompas voor uw organisatie gebruikt kan worden. U leert hoe u uw organisatie onderscheidend, authentiek en relevant neerzet in de markt en hoe u uw eigen Brand house opstelt. De dagen dat u fans kon maken met loze beloftes zijn voorbij. Een merk is aantrekkelijk als het een specifieke verwachting oproept en die altijd waarmaakt. Om dit te realiseren is een sterke merkpositionering nodig. Essentieel hierbij is het 'doorvertalen van de merkpositionering' naar de werkvloer zodat medewerkers die als vanzelf gaan beleven. 

Internal Branding

Iedereen weet dat betrokken medewerkers essentieel zijn voor organisaties. En dat het waarmaken van beloftes belangrijker is dan het roepen ervan. Dat zorgt voor merkgemotiveerde medewerkers en loyale klanten. Internal branding gaat over het tot leven brengen van het merk in alle facetten. Sterke merken zijn succesvol omdat ze veel fans hebben die positief over het merk spreken en meer, vaker en duurder kopen. Dit leidt tot betere financiële resultaten en meer medewerkers die het naar hun zin hebben.
 

Ellen van Zanten

Docent Ellen van Zanten is partner/eigenaar van Business Openers en helpt organisaties 'van goed naar geweldig' door middel van authentieke en marktgerichte positioneringen, krachtige en praktische businessplannen en het trainen van merk-waardig gedrag bij medewerkers. Ze weet organisaties en projecten vaart te geven en is een deskundig en humoristisch spreker over Positionering en Internal Branding. Ook is ze mede auteur van de boeken ‘Internal Branding in de praktijk, het merk als kompas’.

 

Boek 'Internal Branding in de praktijk'

Mede auteur van het boek 'Internal Branding in de praktijk' Ellen van Zanten is werkzaam bij strategisch adviesbureau Business Openers dat Internal Branding op de kaart heeft gezet en vele merken helpt bij hun merkpositionering. Het succes van Internal Branding biedt theoretische onderbouwing, heldere en praktische modellen en staat boordevol praktische tips en voorbeelden uit de praktijk.

Een aantal klantcases is uitgewerkt, zoals Hi, VVV, Eneco, Etos en Zuyd Hogeschool, en bevat interviews met de eindverantwoordelijken. Internal Branding is in alle sectoren van de maatschappij relevant. En het is geen onderwerp van alleen marketing, HR of communicatie, maar ook van algemeen management en de directie.

325,00Inschrijven

Inschrijven voor Module I

325,00Inschrijven

Bekijk onze brochure

Gegevens

Datum:
24 januari 2017
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Grand Café Zo!
Paasheuvelweg 26
Amsterdam,1105 BJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31206972535
Website:
http://www.grandcafezo.nl/