Share
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Employer Branding bij Albert Heijn

20 november 2018 - 16:00 - 20:00

Share

De bloeiende economie leidt tot een (zeer) lage werkeloosheid. Er zijn veel meer vacatures dan beschikbare professionals. Ook bekende en inspirerende organisaties als Albert Heijn hebben er mee te maken. De krapte op de arbeidsmarkt is allang geen vraag voor alleen maar HR. De hele organisatie heeft er mee te maken, de hele organisatie is er mee bezig. En bij Albert Heijn is dat Rene Herremans, senior manager Employer Branding HR Expertise bij Ahold Europe. Die net deze dagen te horen kreeg dat de ‘werken-bij-site’ van Albert Heijn maar liefst voor 2 mooie awards is genomineerd. Hoe laat je het merk ook voor je werken op de arbeidsmarkt?

Deze bijeenkomst richt zich specifiek op het ‘employer brand’. Daarom niet alleen een uitnodiging aan alle merk-, marketing- en communicatieprofessionals, maar ook aan alle HR leiders in de aangesloten bedrijven.

Een prachtig bedrijf en uitdagende dilemma’s om met elkaar in intervisievorm onze vaktanden in te zetten. We sluiten de sessie af met een borrel en diner.

Duur:16.00 – 20.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Waar:Ahold Delhaize, Zaandam
Data:20 november 2018

 

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.

Schrijf je in

95,00Inschrijven

Gegevens

Datum:
20 november 2018
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Forum
E-mail:
info@mkbforumenzo.nl
Website:
https://mkbforumenzo.nl/

Locatie

Ahold Delhaize
Provincialeweg 11
Zaandam,1506 MANederland
+ Google Maps